12. Frans Bos

Ik ben Frans Bos en ik ben van 1994 tot 2006 lid geweest van de gemeenteraad van Waddinxveen. Ik ben mede-oprichter van Weerbaar Waddinxveen (WeWa) en ik ben er trots op, dat onze club als betrekkelijke jonge partij een belangrijke rol speelt in de Waddinxveense samenleving. Als lokale partij kiest WeWa onvoorwaardelijk voor de belangen van de inwoners van Waddinxveen.

  11. Niek de Boer

  Geboren in Franeker, en sinds 1998 woon ik in Waddinxveen, getrouwd met Marike en 2 kinderen.

  Sindsdien heb ik hier en daar een bijdrage geleverd aan het maatschappelijk leven(Kinderopvang Kwiebus/ Rommelmarkt/  Kerst is Feest/ en voorheen ook CDA raadslid), dat vind ik belangrijk, omzien naar elkaar!

  Daarbij is het bijzonder motiverend wanneer je bijdrage ook iets oplevert voor de mensen dichtbij en om je heen,  daarom nu bij de Partij die er is voor ALLE Waddinxveners.

  Techniek vind ik leuk, mijn Zeevaartschool achtergrond is de basis onder mijn werkzame leven, ik bedien namens KIPP Nederland, het gebied boven de rivieren met techniek en verkoop advies.

  Duurzaamheid en de Energietransitie heb ik mij in verdiept, en is 1 van mijn specialisaties,  daarin ben ik onafhankelijk, dat is tegenwoordig ook bijzonder.

   10. Anneke van der lans- van Ardenne

   Anneke van der Lans, 66 jaar, geboren en getogen in Waddinxveen. Mijn ouders hadden hier een brood- en banketzaak. Ik ben als leerkracht werkzaam geweest op diverse basisscholen in Waddinxveen en omstreken en heb 3 kinderen. Ik was al betrokken bij de oprichting van WeWa in 2001. WeWa is een partij die gezond kritisch is en ook goed kan samenwerken.

     9. Wilfred Waltman

     Mijn naam is Wilfred Waltman en ik ben al mijn hele leven een trotse Waddinxvener. Bij diverse verenigingen in het dorp heb ik bestuurlijke en organisatorische rollen vervuld. De (lokale) politiek volgde ik op gepaste afstand. Sinds 2021 ben ik lid van WeWa waar ik mij in zal zetten om met gezond verstand de belangen van mijn dorpsgenoten te behartigen.

      8. Ariëtte Nieuwenhuis

      Mijn naam is Ariëtte Nieuwenhuis. Ik ben 59 jaar en woon nu 38 jaar in Waddinxveen. Een mooie plek om te wonen. Mijn 3 kinderen zijn hier geboren en opgegroeid. Waddinxveen is een fijne gemeente om veilig op te groeien, maar ook voor de andere generaties is Waddinxveen een mooie plek. Dat wil ik graag zou houden. Met WeWa zet ik me in voor woningbouw voor alle levensfases.

       7. Arie Jan Taal

       Hallo, ik ben Arie Jan Taal. Mijn politieke interesse is ontstaan door het bijwonen van een aantal bijeenkomsten met wethouders en raadsleden. Ik ben al heel lang woonachtig in Waddinxveen en heb al vele veranderingen doorgemaakt. Weerbaar Waddinxveen denkt altijd vooruit en kijkt naar de kansen voor Waddinxveen. Daar wil ik mijn kennis voor aanwenden en aan meewerken.

         6. Kirsten Schippers

         Ik ben Kirsten Schippers. Sinds 2014 mag ik, eerst als raadslid en daarna als wethouder, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Waddinxveen. De afgelopen jaren is Waddinxveen gegroeid en dat brengt kansen en uitdagingen met zich mee.  Graag zou ik de komende jaren opnieuw een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling voor Waddinxveen. Uiteraard samen met de inwoners!

          5. Nico van der Lans

          Ik ben Nico van der Lans, ik ben geboren  in Delft  in 1949, en in Rijswijk gewoond. Vanaf 1962 woon ik in Waddinxveen, na mijn opleiding autotechniek heb ik altijd in de truck sector gewerkt en daar ook een enorme ontwikkeling meegemaakt. Later in Waddinxveen eerst een bijdrage geleverd in de wijk buurt vereniging. En nu ook al zo’n tien jaar bij WeWa.

           Jan Willem Viergever

           Ik ben Jan Willem Viergever. Als lid van Wewa ben ik overtuigd van het belang en nut van een lokale politieke partij die onvoorwaardelijk de belangen van alle inwoners van Waddinxveen nastreeft. Mijn focus richt zich met name op een gezond financieel beleid, evenwichtige groei en aanbod van betaalbare huisvesting voor de diverse bewoners groepen.

             3. Helma Schippers-van Rhee

             Hallo, mijn naam is Helma Schippers-Van Rhee, sinds 2011 raadslid voor WeWa.
             vol enthousiasme zet ik mij in voor de lokale partij van Waddinxveen.
             De veiligheid van de inwoners vind ik belangrijk maar ook de sport en het verkeer.
             Ik hoop mij ook de komende vier jaar weer in te mogen zetten voor onze Parel aan de Gouwe