Wie zijn wij?

Fractie

Sylvia Vink-Vermeulen

Fractievoorzitter

Ik ben Sylvia Vink. Sinds 2014 ben ik lid van de gemeenteraad voor Weerbaar Waddinxveen (WeWa) en sinds 2018 fractievoorzitter. WeWa staat voor een direct beleid en een open structuur. Ik zet mij ervoor in om dit met WeWa waar...

Jaap Bardelmeijer

Raadslid

Sinds 1992 woon ik met veel genoegen in Waddinxveen. Na een ruime werkzame periode eerst als verpleegkundige, daarna als manager in de gezondheidszorg, ben ik nu werkzaam als vrijwilliger bij Vluchtelingen werk en bij Hip. Ik ben altijd al geïnteresseerd...

Helma Schippers – van Rhee

Raadslid

Hallo, mijn naam is Helma Schippers-Van Rhee, sinds 2011 raadslid voor WeWa. vol enthousiasme zet ik mij in voor de lokale partij van Waddinxveen. De veiligheid van de inwoners vind ik belangrijk maar ook de sport en het verkeer. Ik...

Jan Willem Viergever

Fractievertegenwoordiger

Ik ben Jan Willem Viergever. Als lid van Wewa ben ik overtuigd van het belang en nut van een lokale politieke partij die onvoorwaardelijk de belangen van alle inwoners van Waddinxveen nastreeft. Mijn focus richt zich met name op een...