Helma Schippers-van Rhee

Hallo ik ben Helma Schippers-van Rhee. Ik ben geboren op 10 juli 1955 in Woerden. Getrouwd met Hans, en samen hebben we twee dochters die inmiddels het huis uit zijn.  Wij zijn in 1984 in Waddinxveen komen wonen in de wijk Zuidplas. Naast de gemeentepolitiek ben ik werkzaam als commercieel medewerkster binnendienst. In mijn jeugd heb ik diverse sporten beoefend en daardoor ben ik ook nu  betrokken bij de sport in Waddinxveen.  Betrokken in de zin van kijken naar sport, maar ook als jurylid binnen het waterpolo.  Daarnaast ben ik een liefhebber van muziek. Muziek in zijn totaliteit. Ik hou van modern maar ook van klassiek. Van blues tot jazz en nog veel meer.

Toen mijn kinderen op de basisschool zaten ben ik actief geweest in de oudervereniging en later op het Coenencoop College als vrijwilliger in de Mediatheek. Ik vind het namelijk belangrijk dat je als ouders binding hebt met de school van je kinderen. Ook als je kind sport is het belangrijk om daar aandacht voor te hebben.

Wat mijn interesse in de politieke betreft, dat is begonnen toen ik nog actief was bij de lokale oproep RTW. Binnen de Waddinxveense politiek hou ik mij vooral bezig met Openbare Ruimte, Sport, Verkeer en Onderwijs, en vind ik het belangrijk om naar de inwoners te luisteren. Vaak kunnen zij, vanuit de praktijk, duidelijk maken wat in de papieren stukken niet altijd te lezen valt. Natuurlijk gaat er veel tijd zitten in het raadswerk maar ik doe dat met heel veel plezier, omdat ik op deze manier iets kan betekenen voor de Waddinxveense samenleving in zijn totaliteit.

Geplaatst in .