Sylvia Vink-Vermeulen

Ik ben Sylvia Vink, geboren in Boskoop in 1964 en sinds 1986 woonachtig in Waddinxveen. Op een prachtige locatie uitkijkend over het Gouwebos. Na de middelbare school, die ik in Waddinxveen doorliep, heb ik een opleiding gevolgd bij Schoevers. Mijn loopbaan omvat ook diverse banen als secretaresse, management assistente of office manager bij verschillende ondernemingen, zowel binnen als buiten Waddinxveen.

Ik ben een actief type. Sporten doe ik graag (o.a. tennis en zwemmen) en je kan mij vaak wandelend of fietsend tegenkomen. Daarnaast ben ik in de jaren dat mijn kinderen in Waddinxveen op school zaten, lid geweest van commissies, zowel op de basisschool als op het Coenecoop College in Waddinxveen.

Mijn betrokkenheid met de plaatselijke politiek is langzaam gegroeid , maar aangewakkerd door het directe beleid van Wewa. Ik weet zeker dat er in Waddinxveen ruimte is voor een open structuur en wil mij ervoor inzetten om dit met Wewa waar te maken. Mijn oplossend vermogen wil ik inzetten om te streven naar open communicatie en samenwerking met elkaar en het leggen van verbindingen.

Dit betekent, naast het gesprek blijven zoeken met de inwoners van Waddinxveen, het wekelijks bijwonen van de fractievergaderingen, raadsvergaderingen en bovenal lezen van heel veel stukken. Dit laatste is tijdrovend, maar vooral erg leerzaam! Op deze manier heb ik inzicht verkregen  in de (lokale) politiek en dit is nodig om de inwoners van Waddinxveen steeds beter te kunnen vertegenwoordigen. En dat is toch het doel!

Geplaatst in .