Sylvia Vink-Vermeulen

Ik ben Sylvia Vink, geboren in Boskoop in 1964 en sinds 1986 woonachtig in Waddinxveen. Op een prachtige locatie uitkijkend over het Gouwebos. Na de middelbare school, die ik in Waddinxveen doorliep, heb ik een opleiding gevolgd bij Schoevers. Mijn loopbaan omvat ook diverse banen als secretaresse, management assistente of office manager bij verschillende ondernemingen, zowel binnen als buiten Waddinxveen.

Ik ben een actief type. Sporten doe ik graag (o.a. tennis en zwemmen) en je kan mij vaak wandelend of fietsend tegenkomen. Daarnaast ben ik in de jaren dat mijn kinderen in Waddinxveen op school zaten, lid geweest van commissies, zowel op de basisschool als op het Coenecoop College in Waddinxveen.

Mijn betrokkenheid met de plaatselijke politiek is langzaam gegroeid , maar aangewakkerd door het directe beleid van Wewa. Ik weet zeker dat er in Waddinxveen ruimte is voor een open structuur en wil mij ervoor inzetten om dit met Wewa waar te maken. Mijn oplossend vermogen wil ik inzetten om te streven naar open communicatie en samenwerking met elkaar en het leggen van verbindingen.

Dit betekent, naast het gesprek blijven zoeken met de inwoners van Waddinxveen, het wekelijks bijwonen van de fractievergaderingen, raadsvergaderingen en bovenal lezen van heel veel stukken. Dit laatste is tijdrovend, maar vooral erg leerzaam! Op deze manier heb ik inzicht verkregen  in de (lokale) politiek en dit is nodig om de inwoners van Waddinxveen steeds beter te kunnen vertegenwoordigen. En dat is toch het doel!

Helma Schippers-van Rhee

Hallo ik ben Helma Schippers-van Rhee. Ik ben geboren op 10 juli 1955 in Woerden. Getrouwd met Hans, en samen hebben we twee dochters die inmiddels het huis uit zijn.  Wij zijn in 1984 in Waddinxveen komen wonen in de wijk Zuidplas. Naast de gemeentepolitiek ben ik werkzaam als commercieel medewerkster binnendienst. In mijn jeugd heb ik diverse sporten beoefend en daardoor ben ik ook nu  betrokken bij de sport in Waddinxveen.  Betrokken in de zin van kijken naar sport, maar ook als jurylid binnen het waterpolo.  Daarnaast ben ik een liefhebber van muziek. Muziek in zijn totaliteit. Ik hou van modern maar ook van klassiek. Van blues tot jazz en nog veel meer.

Toen mijn kinderen op de basisschool zaten ben ik actief geweest in de oudervereniging en later op het Coenencoop College als vrijwilliger in de Mediatheek. Ik vind het namelijk belangrijk dat je als ouders binding hebt met de school van je kinderen. Ook als je kind sport is het belangrijk om daar aandacht voor te hebben.

Wat mijn interesse in de politieke betreft, dat is begonnen toen ik nog actief was bij de lokale oproep RTW. Binnen de Waddinxveense politiek hou ik mij vooral bezig met Openbare Ruimte, Sport, Verkeer en Onderwijs, en vind ik het belangrijk om naar de inwoners te luisteren. Vaak kunnen zij, vanuit de praktijk, duidelijk maken wat in de papieren stukken niet altijd te lezen valt. Natuurlijk gaat er veel tijd zitten in het raadswerk maar ik doe dat met heel veel plezier, omdat ik op deze manier iets kan betekenen voor de Waddinxveense samenleving in zijn totaliteit.

Jaap Bardelmeijer

Mijn naam is Jaap Bardelmeijer ik ben geboren in 1951 en sinds 1992 woonachtig in Waddinxveen.

Na een ruime werkzame periode, waarbij ik eerst gewerkt heb als verpleegkundige en later als manager in de gezondheidszorg ben ik nu vrijwilliger bij zowel vluchtelingen werk als ReconnAct.

Daarnaast  ben ik manager van het Heren 1  team van hockeyclub Waddinxveen.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de politiek en nu heb ik ook daadwerkelijk tijd om mij in te zetten.

Voor Wewa , de partij voor, door en van Waddinxveners wil ik mij graag sterk maken.  mijn kracht is binden en verbinden, met name deze kwaliteiten wil ik gebruiken voor de Waddinxveense  politieke samenleving.

Nico van der Lans

Ik ben Nico van der Lans, geboren in Delft op 26-12-1949. Ik woonde tot mijn 12 de jaar in Rijswijk (z.h.) Eind 1961 ben ik naar Waddinxveen verhuisd.

In Gouda en Rotterdam deed ik mijn opleidingen tot automonteur en kader opleidingen. k werkte bij Boonstoppel in Waddinxveen en bij Schmidt in Zevenhuizen. Bij van Leeuwen Truck Service in Waddinxveen had ik een leidinggevende functie.

Samen met mijn vrouw heb ik drie kinderen. Vanaf eind 2010 geniet ik van mijn pre pensioen. Mijn hobby’s zijn kijken naar voetbal, motorsport en schaatsen, zelf mag ik nog graag sleutelen aan fietsen, bromfietsen, motorfietsen en auto’s. Ik ben vrijwilliger bij het bromfiets museum in Waddinxveen en bij de wijkbuurt vereniging.

Ik ben lid van WeWa om bij te dragen aan de oplossingen van lokale problemen.